donderdag 25 oktober 2012

Mallorca dag 8.

De terugreis vandaag. Het zit er weer op. Een weekje Mallorca is voorbij gevlogen.
Vanmorgen om 7 uur opgestaan. De laatste dag van de vakantie ontbijten we in het hotel. Voor € 5,50 per persoon is er een uitgebreid ontbijtbuffet.
Om kwart over 9 zitten we in de auto op weg naar het verhuurbedrijf. En net als de eerste dag rijden we ook nu weer verkeerd en komen we via een omweg bij het verhuurbedrijf aan. Er wordt nog even gekeken of het reservewiel ongebruikt is, of de autopapieren wel in het dashboardkastje liggen en of we vol getankt hebben. Dit wordt allemaal goed bevonden en de borg wordt terug gestort. Hup in het busje en om 10 uur worden we afgezet bij het vliegveld.
Meteen de koffers afgeven. Inchecken hebben we gisteren al online gedaan. We hebben met z'n 5-en 66,5 kg. Dus ver beneden de toegestane 115 kg.
We moeten de trap op naar gate C, maar eerst even door de douane. Ondanks poortjes die afgaan mogen we toch doorlopen.
Eerst maar even een bakkie, met wat lekkers, doen bij Starbucks. Hier gratis wifi dus kunnen we nog even op Facebook etc. Inmiddels zijn Marian, Jaap, Ina en Bert ook gearriveerd. Die vliegen met hetzelfde toestel weer terug.
Mooi op tijd gaan we boarden. Als iedereen zit krijgen we een melding van de piloot dat we wegens drukte op het vliegveld nog niet weg kunnen. Dat wordt een vertraging van ongeveer 25 minuten. Maar na 20 minuten gaan we dan toch. We hebben wind mee dus we maken de vertraging weer goed en landen precies op de oorspronkelijke tijd in Munster.
De koffers komen net op de band als wij aan komen lopen, dus we kunnen snel op huis aan. De auto staat nog precies waar we hem een week geleden hebben achtergelaten, op P4.
Na 2 uur in de auto zijn we weer thuis. Met het eten doen we maar gemakkelijk vandaag en we halen chinees. Oma en Harriet eten ook gezellig nog even mee.
De koffers worden uitgepakt, de eerste was gedaan en dan vroeg naar bed.
Onze volgende vakantie zal de wintersport zijn. In maart 2013 gaan we een weekje naar Maria Alm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten