zaterdag 20 oktober 2012

Mallorca dag 3.

Vanmorgen om 9 uur paraat in de hardloop kleding. Er moet natuurlijk nog wel even warm gelopen worden voor morgen. En het was warm. Hopelijk is het morgen iets koeler.
Een aantal van de lopers dook na afloop meteen met hardloopkleding en al de zee in. De kinderen zijn nog even gaan zwemmen.
Om 11 uur is de eerste groep naar Palma vertrokken om de startnummers op te halen. Na een half uur gewacht te hebben op een bus die niet vol was hebben ze toch maar een taxi genomen.
Wij zijn na het zwemmen gaan douchen en op zoek naar een tandem voor Dani en Jos. Gelukkig hadden ze naast het hotel een mooie staan. Voor € 25 zijn we tot morgenavond 8 uur de trotse bezitters van deze tandem.
Bij een restaurantje om de hoek hebben we een lekker broodje gekocht en op het muurtje bij het strand opgegeten.
Rond 1 uur hebben we bus 15 genomen naar de stad. We zijn zeker een half uur onderweg geweest. Deze bus ging eerst de hele stad door.
Eerst Dani's startnummer opgehaald en daarna die van Hinny, Ina, Ita, Gisela en Anja. Ook het bestelde t-shirt opgehaald.
De komende 2 uur hebben we een beetje rond gekeken en uitgerust op bankjes. Inmiddels hebben Oma en Harriet ons ook gevonden. Rond 4 uur gaan we richting de kids run. Dani hoeft pas om 17.40 uur te starten, maar de kleintjes beginnen om 17.00 uur.
Het was erg chaotisch bij de start. Dani heeft heel goed gelopen. Ook Angelique, Ketie en Max hebben het goed gedaan. Alle vier hebben ze een medaille verdiend.
Met z'n allen weer met de taxi terug naar het hotel. Er was een tafel gereserveerd in een restaurant om 19.00 uur dus we moesten opschieten.
In het restaurant waren we met 25 personen en daar waren ze natuurlijk erg blij mee. We maken het niet te laat want we moeten morgen om 6 uur opstaan.

2 opmerkingen:

  1. Wat een superprestatie. Respect voor Dani en voor de anderen ook natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met de medailles, geweldig gedaan hoor!
    Leuke ervaring om mee te mogen maken.

    BeantwoordenVerwijderen