dinsdag 23 oktober 2012

Mallorca dag 6.

We staan iedere dag een beetje later op. Vanmorgen was het al bijna half 9. Hinny gaat een rondje hardlopen met Anja en Fred. Ondertussen haal ik stokbrood bij het winkeltje en ga met Dani alvast ontbijten.
Vandaag staat het strand op het programma. Er zijn meer van de groep die dat hebben bedacht, dus we liggen met een man of 18 aan het strand.
Al snel komen er wat Chinese dames langs die ons een massage aanbieden. Een half body voor € 10 en full body voor € 20. Alex is de eerste die gaat liggen voor een half body massage wat uiteindelijk een hele wordt, want de dames zijn zo slim dat ze alvast aan het tweede deel beginnen en dan zeggen dat ze het niet goed begrepen hebben. Ondertussen komen er steeds meer collega's van de masseuse langs en liggen we met 6 personen tegelijk op de massagetafel (ligbed in dit geval). Het is heerlijk. We kunnen er weer even tegenaan.
Rond een uur of 3 houden we het voor gezien op het strand en gaan we naar het hotel om te douchen.
Na het douchen maken we een wandeling richting El Arenal om daar te gaan eten. Echter Hinny voelt zich niet lekker dus halverwege keren we om.
Terug bij het hotel staat Elham foto's te maken van de zonsondergang met een aantal personen van de groep. Wij gaan ook even op de foto.
De groep gaat in het restaurant naast het hotel eten en ondanks dat Hinny geen trek heeft gaan we toch maar mee. Smaakt allemaal weer prima.
Na het eten nog even gezellig nazitten in de bar van het hotel. Hinny duikt meteen zijn bed in.

1 opmerking:

  1. Goeie service daar op het strand! Nu wel allemaal fit blijven hoor....

    BeantwoordenVerwijderen