vrijdag 19 oktober 2012

Mallorca dag 2.

Vanmorgen weer vroeg wakker. Dani was al om 6 uur op. Om half 8 aangekleed en om 8 uur naar de supermarkt een broodje halen. Ze hadden alleen vers stokbrood. Ook lekker.
Om 10 uur met de auto op pad. Volgens het Mallorca boekje was er een leuke route langs kloosters. Dat leek ons wel leuk. Bij het eerste klooster bij Montuiri was een restaurant en hebben we wat gedronken. Het klooster zelf was niet open.
Daarna door naar San Joan. Moeilijk te vinden, maar toch gevonden. Ook hier was het klooster niet open.
Daarna zijn we doorgereden naar Petra om een hapje te eten. We zagen een terrasje en dachten daar te kunnen eten. Helaas dat was alleen een bar. Gevraagd waar we wat konden eten. En jawel er was 1 restaurant in het hele dorp. Daar zijn we naartoe gelopen en hebben heerlijk typisch Mallorcaans gegeten. Het vlees werd in een hele grote oven gelegd en gegrild. Dat zie je bij ons niet. Wel leuk om te zien en het was erg lekker.
Het was inmiddels 30 graden en we hadden het wel gehad met de kloosters. Via binnenwegen zijn we via Felanitx, Porreras en Llucmajor naar El Arenal gereden. Hier nog een korte stop gemaakt bij een grote supermarkt voor de nodige boodschappen.
Bij het hotel nog even naar het zwembad geweest. Wel erg koud water. Hinny is nog even in zee gaan zwemmen.
Na het douchen zijn we met z'n 3en nog even een stukje over de boulevard gaan wandelen en hebben we pizza en spaghetti gegeten.
Morgenmiddag gaan we met de bus naar Palma om de startnummers voor zondag op te halen. En Dani gaat meedoen met de kidsrun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten