woensdag 27 november 2013

Wat te doen in Florida? Vluchttijden gewijzigd?

Inmiddels hebben we bijna de hele vakantie al geregeld.
Vorige week op een druilerige zondagmiddag maar eens gekeken welke parken we deze keer willen gaan doen. En we komen toch weer uit bij Seaworld, Bush Gardens en Aquatica. Ook willen we deze keer naar het Kennedy Space Center. Via attractionsticketsdirect.de de tickets gekocht. 
Gistermiddag kwam het pakketje met de post. Er zat ook een mini orca bij. Erg leuk.
Ook willen we weer naar een honkbal wedstrijd van de Tampa Bag Ray's. Er zijn 2 wedstrijden waar we heen kunnen, dus dat beslissen we daar ter plaatse en kopen we gewoon kaartjes bij de kassa.
En voor de rest lekker luieren, shoppen en we zien daar wel waar we zin in hebben.
Het is tenslotte vakantie.

Gisteren zag ik ineens dat de vluchttijden aangepast zijn. We hebben op de heenweg een uur extra voor de overstap in Dublin. Op zich niet erg, maat wel jammer dat we dan een uur later in Orlando aankomen. We vertrekken ook weer een uur later uit Orlando, maar de vlucht naar Amsterdam is niet gewijzigd waardoor we een overstaptijd van 25 minuten hebben in Dublin. Dat gaan we natuurlijk nooit redden. Dus daar zal ook nog wel een wijziging op komen zodat we al met al 2 uur later in Amsterdam aankomen dan oorspronkelijk de planning was. We zullen ons er maar niet te druk over maken. Voor deze ticketprijzen (€ 650,00 p.p.) zijn we graag een uurtje langer onderweg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten