zondag 10 november 2013

Park, Sleep en Fly.

Om niet midden in de nacht naar Schiphol te hoeven rijden boeken we meestal een hotel voor 1 nacht. Een Park, Sleep en Fly arrangement is dan een voordelige optie omdat de auto dan ook meteen onderdak heeft tijdens de vakantie. We hebben deze keer gekozen voor Van Der Valk Schiphol aan de A4. We kunnen dan een normale nachtrust maken om uitgerust aan de vlucht te beginnen. We vliegen om 09.30 uur, dus we hoeven niet heel vroeg op te staan.

Ons lijstje wordt al aardig afgewerkt. Nu nog een hotel voor de laatste nacht in Orlando en een auto huren. Esta aanvragen doen we zo laat mogelijk i.v.m. de geldigheidsduur.
Misschien dat we nog kaartjes nemen voor één of meerdere parken, maar daar zijn we nog niet uit. We hebben nog alle tijd om dat te beslissen.

Eind december hebben we nog een bedrijfsfeestje in Amsterdam. Daar plakken we een dagje Amsterdam aan vast. Kunnen we ook alvast wat contanten gaan wisselen voor Dollars. Dan hebben we alvast wat kleingeld om bij aankomst iets te kunnen kopen.

1 opmerking:

  1. Zo...dat is alvast geregeld! Lijkt me ook fijn om daar te overnachten, wij hebben 4 weken geleden een uur in de file gestaan :(

    BeantwoordenVerwijderen