woensdag 24 november 2010

Overnachting in Düsseldorf

Omdat we al 's morgens om 9 uur vliegen en dus rond 6 uur op het vliegveld moeten zijn hebben we besloten om een dagje eerder van huis te gaan en te overnachten in de buurt van het vliegveld in Düsseldorf. Het is hotel Holiday Inn Düsseldorf Airport - Ratingen geworden. Online geven ze een prijs van € 44,10 per kamer. Daarin zit 1 volwassene. Iedere volgende volwassene moet € 10,00 betalen. Kinderen zijn gratis. Wij zijn met 3 volwassenen en 1 kind. Online kreeg ik iedere keer automatisch 2 kamers toebedeeld. Ze hebben 2 double bed rooms, dus een 2e kamer is niet nodig. Dan maar even bellen. Een 0800 nummer, maar kreeg Engeland aan de lijn. Was geen probleem om met meerdere volwassenen op één kamer te gaan. We betalen dan € 44,10 + 2 x € 10,00 volwassenentoeslag. Totaal € 64,10.  Is zonder ontbijt. We nemen zelf wel wat broodjes mee van huis of we kopen iets op het vliegveld. Om half 6 ontbijten we toch nog niet. Ze hebben ook wel park/sleep/fly aanbiedingen, maar wij kunnen met onze gehandicaptenparkeerkaart gratis parkeren op het vliegveld. We gaan dus nu zondag 24 juli al op vakantie i.p.v. maandag de 25e. Kunnen we een normale nachtrust maken en hopenlijk hebben we dan genoeg energie over om de eerste dag 's middags en 's avonds Miami Beach te verkennen. Wij zijn hier al geweest, maar Oma nog niet.

Ook hebben we geluk gehad met onze boeking bij dollar.de. Gisteren hebben ze alle prijzen verhoogd. Als we nu zouden boeken was het € 150,00 duurder geweest.

1 opmerking:

  1. Hallo Fam.Haan,

    Ik zag dat jullie ons blog volgen en dat jullie met jullie zoon met dofijnen zwemmen.
    Nou hebben wij drie jaar geleden op Key Largo met dolfijnen gezwommen. Je ligt er met z'n tweeën in het water met twee dolfijnen, misschien ook iets voor jullie. Hier de link. http://www.dolphinsplus.com Er staan hiervan ook filmpjes op You-tube.
    In ieder geval alvast veel voorpret met alles uitzoeken reserveren. Als je meer wilt weten dan moet je je e-mail adres maar even achterlaten

    BeantwoordenVerwijderen